1 mallorquí 1 arbre

Campanya de microfinanciació y suport col·lectiu per a la reforestació de les zones cremades en l'incendi d'Andratx, Mallorca estiu 2013.

Andratx, España
1.245 visitas Social

Un Mallorquí un arbre, apadrina un arbre per la Serra.

Projecte de micromecenatge i voluntariat per a la repoblació de les zones cremades a l’incendi d’Andratx durant l’estiu del 2013. El projecte surt com una manera per organitzar els esforços de la societat mallorquina cap a la recuperació del paisatge natural que ha quedat reduit a cendres.

Un mallorquín un árbol, apadrina un árbol por la Serra de Tramontana.Proyecto de micromecenazgo y voluntariado para la repoblación de las zonas quemadas en el incendio de Andratx durante el verano de 2013. El proyecto sale como una manera para organizar los esfuerzos de la sociedad mallorquina hacia la recuperación del paisaje natural que ha quedado reducido a cenizas.

 

Com puc colaborar?

1. Puc fer una aportació económica per a la compra i sembra d’espècies vegetals per a la replantació de la zona cremada.

2. Puc deixar el meu correu electrònic per estar informat sobre les tasques per ser voluntari.

¿Cómo colaborar?

1. Puedo hacer una aportación para la compra y siembra de especies vegetales para la replantación de la zona quemada.

2. Puedo dejar mi correo electrónico para estar informado sobre las tareas de voluntario.

 

Com es farà la repoblació?

Els fons aconseguits es destinaran íntegrament a la repoblació de les zones afectades per l’incedi. Un cop acabada la campaña de financiació s’elaborarà un projecte per tal de valorar quina és la millor manera per iniciar el procés de repoblació. Es treballarà conjuntament amb la resta d’institucions i organismes per tal de contribuir en un projecte unitari per a les 2000 hectarees cremades. Els que estiguin interesats serán convocats per iniciar els treballs per a la replantació.

 

¿Cómo se hará la repoblación?

Una vez finalizada la campaña de financiación se destinara íntegramente a la repoblación de las zonas quemadas. Se valorara cuál es la mejor manera para iniciar el proceso de repoblación. Se trabajará conjuntamente con el resto de instituciones y organismos para contribuir en un proyecto unitario para las 2000 hectáreas quemadas. Los interesados serán convocados para realizar los trabajos de replantación.

Miembros del proyecto

CrowdThinking

España www.facebook.com

Recompensas del proyecto

Aportando 10 €

Apadrinar un arbre de la plantació.
Apadrinar 1 arbol de la plantación.
Fecha de entrega estimada: Enero 2014

Aportando 30 €

Apadrines 3 arbres i samarreta de la campaña.
Apadrinas 3 arboles y camiseta de la campaña.
Fecha de entrega estimada: Septiembre 2013